Laddar för tävling imorgon

Hästen badad, more about grejerna putsade – har jag glömt något? Dagen innan tävling blir jag alltid så nojjig över att jag har glömt något. Visserligen packar jag alltid alla stallgrejer på morgonen innan jag åker till tävlingsplatsen så egentligen borde jag inte börja oroa mig redan dagen innan. Men jag antar att det är nervositeten som talar :)

I morse red jag Izza i ridhuset för att få henne mjuk och framme för skänkeln. Galoppen var jättefin och jag behövde bara sitta och styra. Testade några galoppökningar och försökte få henne att öka i uppförsbacke istället för i nedförsbacke – inte det lättaste men det blev i alla fall bättre efter några försök. Sedan testade jag även några travökningar och dom fungerade hyfsat bra när jag orkade slappna av. Mot slutet försökte jag få fram lite bättre tryck i traven, det var inte heller så lätt men det blev några bra travsteg i alla fall!

Hoppas på en mjuk och pigg pålle imorgon. Startar inte för än kl 12.56 i första klassen så behöver inte åka från stallet för än kl 9 – nästan sovmorgon!

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.