Dressyrträning för Hanna

Idag blev det ett tidigt träningspass för Hanna i ridhuset. Jag fick jobba med att få intill yttersidan i vänster varv för att få under vänster bak. Efter lite tragglande blev hon riktigt fin! När grunderna fungerade gick vi på galoppserpentinerna och även fast det blev lite vingligt så jobbade Izza på riktigt bra! Roligt och givande pass!

Efter lunch åkt jag till mamma och gick en lång promenad i skogen. Nelly var överlycklig när hon fick springa lös och jaga massor av pinnar bland blåbärsriset :) Hon hann även att bada ca 10 gånger, bra dag för vovven!

20120811-213632.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.