Mitt nya projekt

Får jag presentera mitt nya projekt: Aramis! Han är en liten B-ponny född 2007 som jag ska rida en tid framöver. Aramis är ridklubbens nya ponny och han kommer säkert att bli en favorit när han väl börjar gå lektioner eftersom han verkar vara en riktig pärla (och dessutom är han väldigt söt).

Idag red jag honom för första gången och han är väldigt grön men också väldigt snäll. Gasen fungerade hyfsat och bromsen fungerade jättebra. Med lite träning blir nog det här väldigt bra :) imorgon fortsätter vi träningen med mer gas och bromsträning!

20120901-164438.jpg

20120901-164502.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

  1. Åh va kul att du ska rida in Aramiz! Aramiz och Freya var mina ponnier innan ridskolan köpte dom ;) Lycka till med inridningen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.