Träning för Johan Ekenberg

Idag var det dags för Johanträning igen. Izza var riktigt pigg och taggad idag!

I början jobbade vi med skänkelvikningar för att få henne mjuk och loss i sidorna. Åt vänster fungerade det jättebra med åt höger var hon stelare och ville inte riktigt gå undan för högerskänkeln. Efter skänkelvikningarna jobbade vi en del med enkla byten och förvänd galopp och det gick riktigt bra! Mot slutet fick vi träna lite öppnor och längningar i trav för att checka av att hon fortfarande var loss och mjuk i sidorna. Även här var det lite svårare undan högerskänkeln, viagra order men vi får jobba vidare med det hemma.

Sammanfattningsvis var det ett riktigt effektivt och roligt pass och Johan kommenterade flera gånger att han tyckte att Izza har utvecklats jättemycket på senaste tiden. Kul!

Izza fick ha det röda HV Polo schabraket idag. Jag gillar det eftersom det ligger super under sadeln plus att det är snyggt. Tummen upp!

20120908-201647.jpg

20120908-201707.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

4 Comments

  1. Elin, jag har en liten fråga.. Skulle du möjligtsvis vilja gästblogga hos mig? Jag tycker du skriver riktigt bra och sen är det ett extra plus att du har haflinger. Om du skulle vilja skriva lite om hur du lägger upp träningspass och vad du satsar mest på, och hur du vill utvecklas och så med Izza :) Om du bara vill rida dressyr eller vill du satsa på fälttävlan eller något annat?
    Fundera på det :)

    • Ja det är superkul när man får till en riktigt bra träningspass!
      Det är en Prestige Modena med korta kåpor, och ja – den är superskön :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.