Nelly i höstlöven

Idag fick Nelly följa med ut på en ofrivillig fotografering i höstlöven. Egentligen hade jag tänkt att brorsan skulle fota porträtt på mig, medications Izza och Nelly i helgen men vi hann inte klämma in det den korta tid han var hemma. Istället tog jag pappas kamera och gjorde ett försök att få till några fina bilder på min söta busvovve. Notera att dessa är fotade med full automatik = lat Elin som inte orkar lära sig att fota manuellt!

Foto: Elin Dahlström

Nelly gillar inte att bli fotagraferad – det är alldeles för tråkigt! Så när hon tyckte att hon hade tittat för länge åt ett och samma håll vände hon på sig och kollade åt andra hållet, smart!?

Efter fotograferingen tog vi en härlig höstpromenad längs grusvägarna. Efter ca 5 minuter hittade Nelly en jättefin och jättestor lerpöl som hon tydligen tyckte såg ut som en utmärkt bassäng. Ren vovve, nja…. :)

 

Publicerat i Allmänt, Foto, Hundliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.