Idag är det ingen vanlig dag…

… för idag ska vi hämta Charlottes nya häst! Jag tycker att det är riktigt kul att Charlotte äntligen ska skaffa sig häst igen, unhealthy och inte vilken häst som helst:

Wish Madoc Mover
Welsh Cob Valack född 2008
e. Storhaug Magic Flyer
u. Vallas Memory
ue. Vallas Caracas

Riktigt söt cob med riktigt bra gång. Tror att Charlotte kommer att kick ass med alla storhästar när dom ger sig ut på tävlingsbanorna inom några år!

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

8 Comments

 1. Hej sökte runt efter någon bild på avkommorna till hemsidan och sprang på denna sidan alltid kul att komma i kontakt med sina uppfödningar. Hoppas det går riktigt bra med din Wish häst du får gärna maila och berätta samt skicka bilder. Han vann sin klass på hingstutställningen som åring. Mover fick han heta pga att han verkligen kan röra sig såg jag redan när han var just nyfödd :) hans mamma är gudomlig att rida pappan hade jag hemma under drygt två år och utbildade samt använde i min avel. Toppenpsyke på honom också

  MVH Camilla
  Stuteri Wish

  • Hej! Åå så kul att komma i kontakt med en som känner till Mover :) Det är inte jag som har honom utan min kompis Charlotte. Men ska meddela henne att du har hört av dig. Mover är riktigt snygg och jobbar redan på riktigt bra på såväl hopplektioner som dressyrträningar.

   Charlottes blogg: lottiiis.blogg.se

   Mvh Elin

 2. Roligt! Hingsten som den är efter stod i närheten där jag bodde tidigare. Fick chansen att rida han några gånger, superhäftig häst!

  • Ja jag har snokat lite och släktingarna verkar vara riktigt fina! Den här har riktigt bra gångarter så tror att han kommer blir superfin som dressyrhäst. Kul att du fick chansen att rida hingsten :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.