Jag längtar!

Åh jag har så roliga saker framför mig just nu! Till helgen gör jag sista tävlingen för säsongen på Sörmons RK, shop vi ska rida LB:3 + LA:3. Till helgen kommer även syster hem från en 3 månaders lång vistelse på Nya Zeeland/Bali. Nästa helg, and den 11 november, styr jag, Frida och Charlotte bilen mot Ullared för två dagars galet shoppande – härligt!

SÅ HÄR SÅG BILEN UT EFTER FÖRRA ÅRETS resa, FRÅGAN ÄR HUR MYCKET VI KOMMER ATT HANDLA I ÅR?

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

3 Comments

  1. Hmm. Med tanke på hur bra vi var på att fylla bilen förra resan (hade helt glömt bort bildbevisen) så röstar jag på att minibuss är att rekommendera i år :P

    • Hej! Bra att du sa det, nu har jag fixat så att man kan kommentera länksidan :) Lägger till dig i listan.
      Tack! Ja visst är dom? Härligaste hästarna jag har träffat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.