Dressyrtrim för Hanna

Igår var det dags för träning igen. Izza vilade söndag-måndag så jag förutspådde en okontrollerbart pigg häst, page men så blev det inte! Izza var riktigt lyhörd och mjuk från start och lyssnade på det mesta jag bad henne om.

Vi fick bland annat jobba vidare med galoppombyten och Izza bytte snällt från vänster till höger. Från höger till vänster gick det dock lite sämre men jag ska gå till ridhuset och trixa lite själv någon dag så kanske det blir bättre. Kul att lära både sig själv och hästen lite nya saker!

Provade det nya täcket på Izza igår och det passade, sildenafil snygg färg!

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.