Hoppning i ridhuset

Idag har jag och Izza hoppat i ridhuset tillsammans med Charlotte och Fighter. Vi byggde upp ett räcke på ena långsidan och ett räcke mitt i ridhuset. Som framhoppning rullade vi på mittenhindret i en stor åttavolt och bytte galopp över hindret varje gång – Izza var jätteduktig och landade i rätt galopp varje gång. Duktig häst!

Mot slutet skuttade vi även över det andra räcket och mot slutet låg det på hela 90 cm. Och vet ni? Jag var inte ens rädd! :) Äntligen är hoppglädjen tillbaka både hos mig själv och min häst, erectile det känns underbart! Nu ska vi bara ta oss an oxerrädslan oxå så kan vi kanske börja tävla lite smått sen!

20121117-110149.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.