Dressyr på utebanan

Idag gick jag och Izza ner till utebanan tillsammans med Frida-Celine och Charlotte-Mover. Det hade hunnit bli mörkt ute men som tur var så har ridklubben belysning på utebanan så det funkade bra ändå.

Izza var riktigt pigg och ville springa fortare än fortast, order speciellt i galoppen där hon inte ville samla sig alls. Det blev dock något bättre efter att jag hade galopperat en stund.

Mot slutet vågade jag mig på att testa några byten och det gick riktigt bra idag! Använde mig av en ny taktik där jag svängde rakt över ridbanan och precis innan jag kom fram till staketet la jag till byteshjälpen och gjorde en tvär sväng och bytte varv. Izza bytte då galopp 9 av 10 gånger, more about duktigaste hästen!

Izza mumsar mat efter ett givande ridpass:

20121118-222419.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.