Uteritt i mörker och regn

Idag blev det en lugn tur ute i regnet. Det var bäcksvart ute så idag var jag extra glad för min pannlampa! Amanda på Fighter och Charlotte på Mover hängde med ut så det blev riktigt mysigt trots det trista vädret.

Idag kom Izzas kandarstång! Den ser och känns riktigt bra så jag hoppas att Izza kommer gilla den. Det som är bra är att den inte är så tung och att den är ganska smal jämförelsevis med vanliga kandarstänger – bra för små Izzamunnar!

Nu fattas bara själva kandaret… Ska tjata lite på Robin så kanske jag kan få en tidig julklapp/födelsedagspresent i år… ;)

20121119-203034.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.