Träning för Johan Ekenberg

Idag har jag och Izza tränat för Johan igen. Från start var Izza lite småspänd, this särskilt i galoppen där hon rusade iväg istället för att vänta. För att få henne att vänta fick jag jobba med att hitta en rund form och en stadig takt och efter en halvtimmas tragglade släppte det och hon blev jättefin!

Under passet jobbade vi mycket med den förvända galoppen och där ville Izza precis som i den rättvända gärna rusa iväg. På de raka spåren stannade hon hyfsat inom ramen men direkt vi red på böjda spår gick det alldeles för fort. Jag fick även här rida för att hitta takten och även fast det inte blev helt bra så blev det i alla fall bättre mot slutet.

När jag travade av så var Izza jättefin men även väldigt trött efter ett hårt pass med nästan enbart galopp.

Snälla Linnea var med och fotade oss idag, ska försöka ladda upp lite bilder under veckan :) Här kommer ett smakprov direkt ur kameran!

20121125-180728.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.