Dressyrtrim för Hanna

I tisdags var det dressyrtrim i ett ett kallt ridhus. Jag pälsade på mig och Izza ordentligt och promenerade ner till ridhuset i hela 17 minusgrader. Det var nog första gången som jag inte frös trots att det var monsterkallt. Antar att det kan vara mitt nya superunderställ som gjorde susen. Jag har nämligen fått en tidig julklapp av syrran: en underställsoverall i merinoull som värmer mer än något annat underställ jag har testat. Suveränt!

Jag missbedömer alltid tiden nu på vintern eftersom jag alltid tror att det ska ta lika lång tid att klä på mig och Izza nu som det gör på sommaren. Varje tisdag inser jag att jag har fel och jag blir alltid lite sen, symptoms när ska jag lära mig?

Mina kläder:
Underställsoverall
Ridbyxor
Fleecetröja
Dunväst
Dunjacka
Tjocka sockor
Ridstövlar
Öronvärmare
Tjocka vantar
Reflexväst
Pannlampa

Izzas kläder:
Träns
Sadel
Benlindor + paddar runt om
Reflexboots
Benreflexer
Fleecetäcke
Termotäcke med hals

Ridpasset gick sådär, Izza var spänd och väldigt pigg så i traven blev hon aldrig riktigt avslappnad. Galoppen kändes dock riktigt bra och där stannade hon kvar och väntade mycket bättre än i traven. Mot slutet av passet skulle vi testa några galoppserpentiner och Izza bytte då galopp i varje båge. Busfia!!!

Mitt nya superunderställ från Kask (TACK syster!). Extra smart att det slutar strax nedanför knäna vilket gör att man kan ha lite tjockare strumpor i ridstövlarna utan att det blir för trångt:

 

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

2 Comments

    • Haha ja jag tror att Izza har börjat gjort det med :) Direkt jag går över i förvänd laddar hon som tusan och sen byter hon. Dags att lägga byten på hyllan ett tag kanske :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.