Planerad vila

Idag kommer det bli en kall dag med minst 15 minusgrader. Jag tycker att jag har planerat  riktigt bra eftersom det står VILA i Izzas kalender, ed skönt! Jag har verkligen ingen lust att frysa idag så istället får det bli tvätt av alla mina schabrak och benlindor som har luggigt i tvättkorgen hur länge som helst. Skulle även behöva raka Izza men tror att jag inväntar det nya innetäcket först så att hon inte börjar frysa.

Igår tränade vi i dressyrgruppen och det gick sådär. Fick ingen bra känsla alls och vi var inte samspelta över huvudtaget… Nya tag nästa tisdag!

Izza har fått en gran i hagen = nöjd pålle:

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.