Dilemma inför 2013

2013 kommer att bli en utmaning, this web mest för mig själv tror jag. Jag har alltid sett mig och Izza som ett ”LB-ekipage” och har alltid trott att LA är och alltid kommer vara för svårt för oss. Vet inte varför, cost men jag har väl några hjärnspöken.

Jag har kikat runt lite på tävlingarna nästa år och på de flesta verkar det som att det erbjuds antingen LB/LA klasser eller LA/Msv klasser. Det är sällan klubbar anordnar två LA klasser på samma tävlingsdag.

Detta innebär alltså att jag har några olika alternativ, advice antingen rider jag bara en klass (LA) ,eller så rider jag LB+LA ,eller LA+MSV. Medelsvå C känns än så länge lite för svårt, särskilt med tanke på att jag har planerat att debutera det på kandar. LB hade jag inte tänkt rida 2013 så då återstå bara alternativet att endast rida en LA klass.

Då uppstår ett litet problem: Izza brukar nästan alltid vara finast i andra klassen, hur gör man då?

Lösning: Jag får helt enkelt hoppas på att hitta tävlingar med två LA klasser under året :)

Vilka konstiga problem man kan ha, haha…

20121230-183530.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

1 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.