Nyårsfirande

Oj vilken nyårsfest det blev! Inflyttningsfest kombinerad med nyårsfest blev inte så dumt :) Vi höll till i Charlottes nya hus och kvällen avslutades med en bruten tå, sildenafil hoppas att den läker snabbt Charlotte!

Izza fick vila idag eftersom jag inte riktigt känner mig 100% pigg. Hon får eventuellt vila imorgon oxå eftersom jag och familjen troligtvis ska till Trysil och åka skidor, men jag tror inte att hon lider av några dagars vila från arbetet.

Igår red jag och Charlotte en långtur runt Oleby. Jag satte på kandaret på Izza men trots detta så var hon dödsstark och väldigt okoncentrerad. När vi skrittade av så försökte jag få henne loss genom att göra skolor hela vägen hem. Till slut så släppte hon och blev lite mjukare. Knashästen har fått smak på det gamla goda skogsmullelivet :)

20130101-192100.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.