Ny design och nya bilder

Sitter och mixtrar lite med bloggdesignen.
Tycker ni att jag ska byta färg på bakgrunden eller var det snyggt med ljusblått till det rosa? Ser ni inte det nya, ask tryck på F5!

Här är en av bilderna med svart bakgrund som vi också fotade idag. Tanken är att jag ska använda den här som header längre fram mot våren. Visst blev det grymt med den svarta bakgrunden? Brorsan kan han! (Fast inspirationen till den svarta bakgrunden fick jag väl egentligen från Caroline) Vi fotade några liknande bilder på Izza för länge sedan och då var det Caroline som stod bakom kameran den gången.

Foto: Anton Dahlström

Publicerat i Allmänt, Foto.

14 Comments

  • Vilket program använder du när du gör headers? Och hur får du så det är vitt runt orden, jag får bara svart kant på mitt photoshop..

   • Jag använder mig av Photoshop CS4. För att få vitt runt text eller objekt använder jag effekten ”Outher Glow” eller ”Stroke”. Där kan man välja vilken färg man vill ha på ”glöden”. Sen brukar jag även lägga en Drop Shadow för att få objektet att se lite mer levande ut. Lycka till :)

  • Hej! Tack Rebecka :) Jag använder mig av standardtemat, alltså Twenty Eleven. Sen har jag kodat om lite i stilmallen för att få det som jag vill :)

 1. Riktigt snyggt! Skitsnygg design, gillar nya headern!
  Hur har du fått instagram som widget i sidopanelen? Skulle vilja ha så snyggt :)

  • Tack Karin :) Ladda ner ett tillägg som heter Simply Instagram och lägg till den bland dina widgets. Sen går det att ställa in det på lite olika sätt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.