Göteborg Horse Show 2013

Nu är vi hemma efter en underbar helg. Varför gör vi inte det här oftare? Nästa år hoppas jag verkligen att vi upprepar årets succé, here det var verkligen roligt!

Fredagen bestod av en mysig tågresa och när vi kom fram till hotellet packade vi upp och vandrade sedan mot Svenska Mässan. Där gick vi sedan i 4-5 timmar och inhandlade diverse hästprylar. Gick hem, search käkade pizza och somnade sedan direkt. På lördag år vi hotellfrukost (gott!) och begav oss sen till Scandinavium och såg på hela fömiddagssshowen inklusive dressyren. När den var slut shoppade vi lite till på mässan och vandrade sen hem tillbaka till hotellet. På kvällen blev det middag på hotellet och sen däckade jag i sängen igen. Trött? Jaa!

Söndagen bestod av att försöka knö ner alla shoppingfynd i den stora resväskan, och vet ni? Allt fick plats! Stor resväska till hästmässor rekommenderas starkt :) När allt var nerpackat drog vi ett varv på Nordstan och slösade lite pengar på kläder, sen tog vi tåget hem.

Det som var absolut häftigast var som sagt küren på lördagen, vilken känsla! När prisutdelningen drog igång kokade hela Scandinavium, otroligt vilka engagerade människor alla hästfolk är :)

Är nöjd och glad över alla inköp och allra nöjdast är jag nog faktiskt över mitt spontanköp – kavajen. Provade den igen när jag kom hem igår och den är otroligt skön! Skön och snygg på samma gång = full pott.

imperial-riding-starlight-rijjas

20130429-125159.jpg

20130429-125210.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.