Semestern närmar sig!

Ojojoj snart är det dags för semester! 4 härliga veckor ska jag försöka hålla mig borta från jobbet. Känns nästan som en evighet? På tisdag drar semestern igång och på onsdag flyger vi till Tunisien. Bra start i alla fall :)

Izza har gått två dressyrpass tisdag-onsdag. Hon har inte varit särskilt trevlig att rida, price pansarvagnen är tillbaka! Turligt nog så har vi Johanträning imorgon, känns verkligen som det behövs nu med tanke på att vi ska tävla på lördag också.

Imorgon ska jag bege mig till Karlstad och hjälpa till på deras nationella ponnydressyr direkt efter Johanträningen. Alltid kul med tävling, oavsett om man deltar själv eller bara hjälper till!

Vårt hotell i Tunisien:hotel-5740-1-0185622-1305160830

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

  1. Hej! Va härligt med semester! Fick ett litet infall nu när jag läste att du skulle hjälpa till på KRK. Vi har SM för ponny och juniorer på Equality Line och är i stort behov av skrivare och knappare, är det nåt du skulle kunna tänka dig att vara med och hjälpa till med? Tävlingen är den 16-18 augusti. Förlåt om jag bara dyker på dig men det skadar inte att fråga :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.