Lok LB:1+LA:1 Rudskogens RF, 25 aug 2013

Det här gick ju riktigt bra! Tror att min teori att ”Izza går alltid bäst inomhus” måste omprövas lite :) Tack till hästskötarna pappa och brorsan som var med hela dagen lång. Tur att solen sken så att vi kunde spendera dötiden med att sola. Rudskogen är verkligen en mysig anläggning, discount har ni inte vart där så tycker jag att ni ska åka dit – supersnygga rosetter, doctor bra hederspriser och välorganiserat!

LB:1
Izza var fin och avslappnad på framridningen. Programmet kändes sedan helt okej! Fick ingen wowkänsla direkt men Izza gjorde det hon skulle. Inga större missar förutom att mellantraven blev kass. 6, link 6.5 och 7:or genom hela programmet.

Resultat: 67,93% – placerad som 4:a

LA:1 
Fin på framridningen. Red inte fram särskilt länge för det var väldigt varmt – men det jag kände på henne så var hon väldigt mjuk för att vara Izza. När jag styrde in på tävlingsbanan så sprang Izza in, tydligen väldigt roligt att tävla :) Väl inne på banan tyckte jag att hon kändes bättre än i LB:1an. Riktigt fin i handen stundtals! Blev lite hackigt vissa delar och i skänkelvikningarna vet jag att hon kan bättre men är ju alltid svårt att visa på tävling. Mellantraverna blev okej men inte så bra som hon kan. I första fattningen blev hon lite busig så hon nickade med huvudet en hel del i första tiometesvolten och halvt igenom, men hellre lite bus än seg ;) Jag kände mig väldigt nöjd när jag gick ut från banan – kändes som en bra ritt!

Resultat: 68,95% – placerad som 2:a NYTT PERS!

Izza var som vanligt oerhört belåten när hon fick rosett. Extra roligt var det att springa ärevarv och enligt Izza gick det ALLDELES för sakta. Snabbt ska det gå! Nästa gång får vi se till att vinna så att vi kan springa längst fram i eget tempo.

Izza är supernöjd över att få rosett. Foto: Anton Dahlströmblårosett

rosetter

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Tävlingar.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.