Helgens påhitt

Då var Torsbys sista tävling för säsongen avklarad. Ganska skönt om ni frågar mig! Nu har vi hela 8 månader på oss att ladda upp inför nästa tävling – ingen stress :)

Annars har jag hittat på lite annat skoj den här helgen, generic bland annat käkat kräftor och varit på konkursutförsäljning på Sadelmakeriet i Grums. Det var ganska utplockad när vi var där, capsule inte så konstigt egentligen med tanke på att vi kom dit kl 15 på söndag och de bommade igen vid 16. Fick i alla fall tag på ett par vinterkängor, this web ett bridongbett till kandaret, stövelhängare och gummityglar. Riktigt billigt blev det också så jag är nöjd :)

I eftermiddag väntar ett besök hos kotknackare för mig igen. Min rygg har inte varit så rak som den borde vara så måste rätta till det. Får se hur det blir med dressyrandet imorgon, om jag kommer ihåg rätt så måste man vila några dagar efter en behandling men vi får se.

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.