Msv C:1 Hammarö RF, 22 sep 2013

D E B U T  M E D E L S V Å R !

Framridning
Red fram i ca 30 minuter. Izza var ganska stark så jag fick böja henne lite åt båda håll innan hon började lossna. Joggade först lite i trav och gjorde sen massor av galoppfattningar från skritt för att få henne loss och mjuk in i galoppen. Funkade bra och galoppen blev rundare efter varje fattning. Red sen några skolor i trav och dom kändes fina. Innan jag gick in försökte jag få till den där ”gungtraven” som är så svår att hitta. Tyckte ändå att jag fick till det hyfsat bra :)

På banan
Izza blev så fruktansvärt stark. Jag tippade nästan framåt! Kan säga att det här programmet inte var något jag bara ”gled runt” i. Jag försökte rida i varje steg och när jag gjorde sista halten var jag helt slut. Tyckte i alla fall att Izza skötte sig riktigt bra i debuten! Fick 6, treat 5 på alla skolor utom en sluta där vi fick 6. Riktigt bra! När jag ser på filmen så här i efterhand så ser jag att jag slarvar med vägen på några ställen, treatment fy skäms på mig! Jag som alltid brukar vara så noggrann med vägarna… Det som drog ner mest var längningarna i trav, drugs men det vet vi ju sen tidigare. Är himla nöjd med resultatet, hade aldrig trott att vi skulle ta oss över 60% på debuten!

Resultat: 61,915%

Filmen verkar inte gå att se på mobilen, jag har ingen aning om varför…

Publicerat i Allmänt, Filmer, Hästliv, Tävlingar.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.