Dressyrtrim på Jojjo

Ikväll har jag ridit lektion på ridskolehästen Jojjo igen. Red honom förra tisdagen också så var lite kul att få fortsätta på det vi gjorde sist. Jojjo, pharm eller Navajo som han egentligen heter, är en 6 år gammal D-ponny som Ungdomssektionen precis har köpt in till ridskolan.

Ridmässigt så känns han väldigt grön så det vi har tränat mest på är att gå fram för skänkeln, han vill nämligen helst gå i snigelfart i alla gångarter och det vill ju inte jag. Han är i alla fall riktigt mysig att rida när man väl får lite snurr på honom och idag var har tio gånger bättre än förra tisdagen. Kul! Kommer även att rida honom varje fredag framöver så känns riktigt bra att i alla fall få rida två gånger i veckan nu när Izza vilar.

Bilder på Navajo, lånade från usk.blogg.se:

20131008-212226.jpg

20131008-212235.jpg

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.