Corinn

Ja, dosage som ni ser så har jag tagit emot en ny häst. Det är inte min egen men jag ska låna henne på foder och tillridning i cirka tre månader. Passar ju helt perfekt nu när Izza blir stående ett tag! Lite extra perfekt eftersom det är helt rätt ras för min smak ;)

Hon kom igår och i morse satt jag på hennes rygg för första gången. Hon var förvånansvärt styrbar för att vara fyra år. Gasen fungerade dock sådär så jag fick jobba en del med att hon skulle svara framåt för skänkeln. Blev mycket bättre mot slutet! Galoppen var väldigt svag så där har vi en del att jobba med. Red bara i 15 minuter, physician kan ju vara bra med en mjukstart – nytt stall, nya hästkompisar, nytt ridhus, ny hage… Känns i alla fall som det kan bli en roligt pålle att ha som träningskompis ett tag framöver :)

Corinn
Född 2009, 150 cm
e: liz.280/T Wolfgang
u: EL16947/T Cornada
eu: liz.101/T Amadeus (Samma morfar som Izza)

bild

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.