Corinns arbete i veckan

Oj, healing känner att jag ligger lite efter i uppdateringen här! Corinn gick dressyr tisdag, generic vilade onsdag och fick gå ut en tur torsdag.

Fredag: Jag och Corinn varit ute och joggade med Frida och tre år gamla Minelli. Misstänkte att det kunde blir lite lattjo lajban med två småttingar på tur men ack så fel vi hade. De skötte sig utmärkt hela turen och ingenting var särskilt farligt. Träffade till och med på både en traktor och en släpkärra utan reaktion. Duktiga bäbishästar!

Lördag: Dressyr. Tränade skänkelvikningar och hon gjorde dom jättebra! Red lite bandelsvändningar i skritten och dom fixade hon också galant. När jag testade framdelavändningar blev det däremot lite svårare men fick henne i alla fall att gå undan nått steg för skänkeln. Efter en liten paus testade jag lite öppnor. Eller, ask jag gjorde inte ”färdiga” öppnor utan red in bogen pyttelite för att få henne att använda inner bak. Jättejobbigt tyckte Corinn och stretade emot lite här och var. Hon var dock väldigt duktig och hyfsat pigg hela passet :)

Idag: Red ut med Ingela och Demitron. Red en lite längre tur och galopperade en hel del. Corinn var pigg och glad! Framförallt så var hon väldigt snäll, coolare fyraåring får man nog leta efter :)

20131103-205105.jpg

20131103-205126.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Hästliv.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.