Dressyrtrim med Corinn

Hade egentligen tänkt att visa er filmen från i tisdags men har inte haft tid att klippa ihop den så ni får se den längre fram. 

I tisdags debuterade i alla fall Corinn i dressyrgruppen. Vår grupp var inte dressyrmuppar fullt ut i tisdags för vi hoppade faktiskt ett pyttelitet kryss. Corinn hoppade som hon aldrig hade gjort något annat. Faktiskt så trycker jag att galoppen har blivit mycket bättre den senaste veckan, nu kan hon hålla igång en stund även fast hon tycker att det är väldans jobbigt. Hon är väldigt mjuk i munnen vilket ju är skönt med tanke på hur pansarvagnslikande Izza kan vara vissa perioder. Härligt med lite ömväxling ibland :)

Förresten, om ni inte visste det så är faktiskt Corinn till salu. Vill du ha världens snällaste fyraåring så tycker jag att ni ska köpa henne. Hon vill gärna komma till någon som är tränings- och tävlingsintresserad och vad jag kan bedöma så tror jag att hon är ca 150 cm i manken. Vid intresse kontakta mig på livetsomelin@gmail.com, märk mailet med ”Corinn”.

Ikväll ska syrran med och fota oss lite när vi hoppar i hoppgruppen. Tills dess så får ni nöja er med en skärmdump från senaste filmen:

corinn1

Publicerat i Allmänt, Corinn, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.