Helgens påhitt med mina vildhästar

Jaha då var vi helst plötsligt inne i december månad. Hösten har verkligen rusat förbi, find snart är det vinter på riktigt :D

Fredag: Corinn gick med i hoppgruppen med mig på ryggen. Vi hoppade på volt och hon skötte sig superbra! Hon blev väldigt trött men hoppade snällt allt jag styrde på. Mot slutet gjorde vi till och med ett byte över ett hinder, visit this de ni ;) Hon har fått 1000 gånger mer energi än vad hon hade när hon kom så i fredags var första gången som jag fick  testa på lite rodeo. En annan ponny busade flera gånger och då hakade hon helt enkelt på. Första bocken var jag helt oförberedd så då satt jag väldigt löst men sen gick det bra. Fast det är egentligen ingenting jag oroar mig för, stuff hon har ju blivit betydligt starkare på senaste veckorna och då måste hon ju testa sina vingar lite :) Heller pigg och glad än seg och trött!

Lördag: Corinn joggade en tur i skogen, hon hade träningsvärk deluxe efter fredagens hoppning.

Söndag: Löshoppning för Corinn. Skötte sig galant! Hoppade en kombination med räcke – oxer. Gick även en promenad med Izza. Herre guuud vilken energi! Det blåste som bara den och Izza blev då helt tokig, hon var mer i luften än på marken. Jag var helt sjösvett när vi kom tillbaka till stallet, snacka om powerwalk!

Här kommer en film från söndagens löshoppning:

Publicerat i Allmänt, Corinn, Filmer, Hästliv, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.