Dressyrtrim med Corinn

Hej hopp och galopp. Igår fick jag en sån härlig känsla på Corinn! Hon jobbade verkligen hur bra som helst hela passet, advice riktigt kul! 

Efter uppvärmningen red vi en travövning. På långsidorna hade Agneta ställt ut fyra koner. Mellan de första två skulle vi rida så korta steg som möjlig men fortfarande behålla samma energi. Mellan de två sista skulle vi rida så långa steg som möjlig. Corinn var lite seg på att svara fram till en början men efter en tillsägelse blev hon jättefin! På den andra långsidan red vi öppna, 10 m volt, diagonal sluta. Blev ju inte riktiga skolor på lilla Corinn med jag hade i alla fall målet att det skulle vara det. Hon skötte sig galant trots att hon tyckte att jag var skitjobbig när hon var tvungen att böja kroppen samtidigt som hon skulle fortsätta rakt fram.

Efter en kort paus jobbade vi vidare med galoppen. Vi red på kvartslinjen och fattade rättvänd galopp på ena långsidan och förvänd på andra långsidan. Innan kortsidorna bröt vi av igen. Har aldrig testat detta på Corinn så hade ganska låga förhoppningar, men vet ni vad? Hon fattade snällt både höger och vänster galopp utan problem. Duktig bäbishäst!

20131211-104055.jpg

Publicerat i Allmänt, Corinn, Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.