Första dagarna med Prinsen

Ja då har Nachtmann bott här i snart fyra dagar. Han verkar trivas och är den snällaste hingsten jag någonsin har träffat. Enda skillnaden mot en ”vanlig” häst är att han gnäggar ibland, buy more about annars är det som vilken häst som helst. Han bor i boxen mitt emot Izza och har Debbie som boxgranne. Debbie verkar för övrigt väldigt nöjd med sitt nya sällskap, hon har inte surat en enda gång!? Det krävs nog en kille i stallet som styr upp alla sura ston.

Vi har än så länge hunnit med tre ridturer och ikväll väntar den fjärde. Nachtmann är pigg och glad men samtidigt väldigt känslig för hjälperna, perfekt! Vi tar det än så länge väldigt lugnt eftersom han inte är igång men inom några veckor ska vi nog kunna börja träna lite korta dressyrpass. Ser fram emot det! :)

Nachtmann har fått en egen träningsbok:20140903-100304-36184069.jpg

20140903-100302-36182349.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.