På väg till Hammaö!

Nu är vi på väg på tävling igen! Idag rider vi andra omgången i Div 2! Jag och Mover debuterar LA:3, no rx ska bli spännande :)

Nachtmann har skött sig bra i veckan. Vi har blandat uteritter, illness longering och lite dressyr. Igår red jag ett kort pass i sommarhagen och efter måånga övergångar, bakdelsvändningar och skänkelvikningar blev han riktigt fin och tog ett jämnt stöd i handen. Han är förresten så härlig att longera, jag behöver bara tänka vad vi ska göra så gör han det.

Jag har inga roliga bilder att visa er, så det här får bli ett bildfattigt inlägg… Ska försöka fota lite fina bilder någon dag, är ju dock inte lika roligt när mina duktiga foto-syskon är bortresta.

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.