Resan bokad till SIHS!

Den 27 november kliver jag på tåget mot Stockholm kl 05.25 på morgonen. Vad ska jag göra i Stockholm då? Jo, generic jag ska hjälpa till på Sweden International Horse Show. Jag kommer att stå i Svenska Haflingerföreningens monter och även hjälpa Linda med lite grooming inför hingstuppvisningarna. Ska bli KUL!

Vid ledig stund ska jag försöka hitta PS of Swedens monter, nurse är nämligen väldigt sugen på ett träns därifrån. Vill bara klämma och känna lite på dom innan jag bestämmer mig. Om jag har förstått TR rätt så kommer det blir tillåtet med dekorationer på nosgrimman nästa år? I sådnan fall lutar det åt ett pärlträns, men flying change är också rätt snyggt. Jag ska ge detta i bli-frisk-present till Izza :)

14682773-origpic-5bbed1 19344444-origpic-dabc42

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.