Nyfriserade!

Igår hade hästarna vilodag och då passade jag på att frisera dom lite. Nachtmann blev rakad och han stod och njöt hela tiden. När han var klar pysslade jag lite med Izza och friserade skägg, approved öron och benen. Vill dock inte raka henne eftersom hon fortfarande vilar och går naken i hagen. Båda hästarna nöjda och glada :)

I morse blev det ett longeringspass för Nachtmann. Tänkte gå till utebanan men den var sjöblöt efter nattens regn så vi fick hålla till i sommarhagen istället. Hagen är superfin nu eftersom min kära sambo har klippt den med betesputsen. En bonus är även att den ligger väldigt högt och på sandmark vilket gör att den nästan aldrig är blöt. Tummen upp!

Nu väntar lite dressyrande och någon uteritt innan det är dags för min och Nachtmanns andra tävling tillsammans :)

IMG_5137.JPG

IMG_5146.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.