Reflextäcke

Startade dagen men en uteritt på en pigg Nachtmann. Inte illa att vara färdig med ridningen kl 8 på morgonen! Skönt att ha kvällen fri för en gångs skull, cheap blir nog en pysselkväll i hemmet. Städning och organisering hamnar lätt efter när man har hästar och hundar som behöver ens uppmärksamhet :)

Eftersom jag promenerar mycket med Izza nu så har jag ett litet reflexdilemma. Mitt skrittäcke i reflex funkar inte så bra eftersom hon inte har någon sadel på ryggen. Har haft det ändå och dragit en täckesgjord runt magen för att det ska sitta fast hyfsat bra. Det brukar dock ramla av efter halva turen och det är ju lite drygt. Googlade runt lite och hittade ett regntäcke på Hööks med hals som jag har beställt. Kommer även kunna använda detta när jag traskar ned till ridhuset under vinterhalvåret. Känns som ett bra köp! Täcket blev ju inte direkt sämre av att det var rosa ;) Slängde med en urmysig tröja också eftersom de hade 20% rabatt på tröjor nu.

Bilder från hööks.se940488_01 120945_01

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.