Snart tävling!

Snart är det dags för tävling igen! På söndag styr vi bilen mot Åmål där vi ska rida en LB:2, ampoule ska bli skoj! Får en liten sovmorgon också eftersom jag startar 11.32, cheap det gillar vi! Nachtmann fick vila igår och idag ska han få springa i skogen en tur. Imorgon rider jag på utebanan eller i sommarhagen och på lördag blir det genomridning av programmet i ridhuset.

I lördags fick Nachtmann lite SPA-behandling av Equiterapeuten. Hon hittade inget konstigt alls på honom och hon tyckte att han var fint och jämnt musklad. Han blev därför inte behandlad så mycket utan det blev mest magnettäcke och lite laser, erectile skönt :) Nu är det bara att köra på, i början av december åker han hem och jag vill försöka ha så roligt som möjligt sista månaden.

Foto: Emma DahlströmIMG_0055IMG_0066 IMG_0189

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Nachtmann.

3 Comments

  1. Kan du inte berätta lite mer om bakgrunden till varför du rider Nachtman? Varför ville Skattlösberg låna ut honom? Varför ska du inte ha kvar honom ännu längre, när nu inte Izza är igång än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.