En helg i snön

Helgen har spenderat till största del utomhus i vårt vackra vinterlandskap, tadalafil så härligt! Lördagen bestod av ett ridpass på Luca, ett ridpass som för övrigt blev världens kortaste eftersom vi upptäckte att han hade hosta när vi kom ner till ridhuset. Sjukskrivning i en vecka väntar därför för honom. Efter mini-ridpasset åkte vi upp till ett snöigt Hovfjället och tog några puderåk i pisten, inte helt fel! Avslutade med grillad korv och åkte hem och gick promenad med Nelly och hennes kompis Alfons. Dom såg ut som två snöbollar när vi kom hem, haha. På kvällen hejade vi fram systeryster som tog GULD i X-games (slopestyle), såå coolt!

Söndagen började med ett agilitypass i ridhuset tillsammans med Ida och Alfons. Nelly var riktigt lyhörd trots att det var två veckor sen vi tränade sist. Nästa helg ska vi till inomhushallen i Karlstad på träning, ska bli kul! Efter agilityn bar det av till stallet där vi promenerade i solen med Izza i 45 minuter. Izza var snäll hela turen förutom den lilla bit som vi var tvungna att gå på en trafikerad väg. Då bestämde hon sig för att bli JÄÄÄTEERÄDD för något som inte fanns. Efter lite drakblås och kast ut i vägen mitt framför en bil klarade vi oss hem oskadda alla tre, knashäst. Efter middag hos pappa bar det av till stallet igen för att rida Josefines ponny Diggan. Har ridit henne tre gånger och den här gången var hon riktigt duktig! Hon har annars lite svårt med att jobba i form, halvhalter och förhållningen är också svårt men den här gången var det som sagt mycket bättre än tidigare vilket ju är positivt :)

IMG_5575.JPG

IMG_5567.PNG

IMG_5574.JPG

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv, Luca.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.