Återbesökstid bokad

Hej på er! Blir inte mycket uppdatering här nu, pilule har inte så mycket att skriva om. Izza går bara promenader så att skriva ”idag gick vi promenad” och ”imorgon ska vi gå en promenad” känns inte alltför givande. Vi har i alla fall bokat återbesökstid på Husaby och fick tid 19 februari. Troligtvis så gör vi bara en rörelsekontroll och behandlar bogen igen men eventuellt skulle det tas några kompletterande röntgenbilder.

Izza verkar i alla fall ganska pigg och glad. Hon traskar nedför branta backar som om hon aldrig har gjort annat, view vilket är ett gott tecken. När hon var som värst gick hon sick-sack och i snigelfart nedför alla backar, patient så det verkar i alla fall som att det går åt rätt håll! Tror att jag ska försöka ta mig ner till ridhuset nån helg igen och checka av hur hon rör sig, lite omväxling kan väl vara kul :)

Nelly är anmäld till sin första tävling för i år. 8 mars åker vi hela vägen till Fagersta där vi ska springa 4 lopp. Förhoppningsvis ska vi försöka plocka minst en agilitypinne där! Det fattas ju två pinnar för oss i agilityn, i hoppklass är vi klara för uppflyttning men där siktar jag nu på att ta 5 pinnar så att vi kan få diplom. Hoppas busvovven håller huvudet i styr så ska det säkert gå bra :) Tränade i Dogoramas inomhushall i helgen vilket var riktigt kul och givande. Såå skönt att slippa allt ridhusspån som fastnar på allt!

IMG_0027-(web)

Publicerat i Allmänt, Hästliv, Hundliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.