Troy 5 veckor

Under påskhelgen styrde vi bilen mot Norge för att hälsa på vår nya familjemedlem. Troy, this site som han heter, pharm är född på en liten kennel utanför Oslo som föder upp Breton i liten skala. Tanken med den här lilla krabaten är att Robin ska ha honom som fågelhund. Meningen var egentligen att vi skulle ha en tik, malady men efter en komplicerad förlossning så överlevde bara tre haningar – så vi fick planera om lite.

Vi fick äran att välja valp först och valde den enda svarta valpen i kullen, visst är han söt? En av Troys två brorsor, Timmy, var precis som Nelly var när hon var i samma ålder och hundägarna kallade honom redan för ”bråkstaken”. Självklart kärade jag ner mig mest i den valpen men eftersom vi helst inte vill ha två ADHD-hundar på samma gång så var det nog bra att vi inte valde den ;) Den 25 april styr vi bilen mot Norge igen och då får Troy hänga med oss hem!

Vår nya familjemedlem Troy, 5 veckor gammal. Foto emma DahlströmAF9A0164

Publicerat i Allmänt, Hundliv.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.