På roadtrip i Västsverige

I torsdags packade jag, this site Linnea och Elna in oss i bilen och styrde mot Falkenberg. Vi skulle nämligen ner och hälsa på Linneas häst Lotta som står på inridning hos Eamon Hickey. Väl på plats visade Eamon lite hur han arbetar med Lotta, about it vilket såklart var väldigt intressant. Lotta har varit väldigt spänd vid sadling och ridning men efter snart 2 månaders jobb red han nu i alla gångarter utan problem. Häftigt att se!

Efter besöket hos Lotta styrde vi vidare mot Ullared där vi övernattade i en mysig campingstuga. Fredagen spenderades på Gekås och sedan styrde vi hemåt igen. På vägen hem svängde vi även förbi Stall Liori också, men mer om det i nästa inlägg!

   
               

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.