Föreningsarbete

Nu när jag är mammaledig har jag all tid i världen! Eller hur var det nu igen…? Att ha en liten bebis tar såklart mer tid än vad man förts trodde, sickness men så länge man är ledig så flyter allt på väldigt bra. Det är helt fantastiskt underbart att vara mammaledig och jag har precis bestämt mig för att fortsätta vara ledig heeeela långa sommaren! :)

När jag nu har lite mer tid hemma så har jag passat på att engagera mig lite mer i de tre föreningar jag är aktiv i. Det handlar om Torsby Brukshundsklubb, rx Torsby Ridklubb och Haflingersport Sverige. I vår har jag tagit hand om rosettbeställningar till alla tre föreningarna, approved något som jag tycker är superkul! Jag är lite av ett rosett-freak och gillar att nörda in mig på tryckfärger, bandfärger, kransar och logotyper. Igår skickade jag iväg en beställning för TRKs tävlingar och idag la jag order åt HSS tävling i slutet på maj. Man får passa på när bebis sover sött i vagnen utanför ;)

rosett2 rosett111150553_930242680341684_7270810565120889355_n

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.