Hemsidor

Sitter och försöker få igång robins nya hemsida men det går inte så bra… Hade tänkt att installera WordPress på den men vill helst att mailen ska fungera först. Och mailen vill inte alls göra som jag vill just nu. Jaja, buy får väl ta nya tag imorgon kanske. Jag har i alla fall gjort klart Torpgårdens sida idag, ed så någonting vettigt har jag åstadkommit :)

Skulle ha vart iväg på Friskis & Svettis idag också, men vips så var klockan 20.05 och träningen började kl 20.00. Ja så kan det gå när man är helt inne i datorn! Har i alla fall tagit mig en häärlig vinterpromenad med vovvarna :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.