Hovslagaren

Igår var hovslagaren i stallet och skodde Izza, plus att han satte på broddar och snösulor. Tyvär gick det väl inte så bra som jag hade hoppats… Izza sparkade bak och reste sig fram och var allmänt irriterad. Jag provade att bli arg, att mata henne, att prata lugnt med henne och inget fungerade. Till slut satte vi på bremsen och då gick det väl lite bättre.

Hon har alltid vart snäll förut men dom två sista gångerna har hon inte alls tyckt att hovslagaren har vart rolig. Men jag tror att hon bara testar och ser om hon måste, hon är ju 5 år och i en liten testperiod just nu.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.