Intensiv helg för Izza

Den här helgen har Izza fått röra på sig ordentligt. Fredagen red jag ett jobbigt galoppass i ridhuset, order lördag var det dressyrträning för Hanna och idag har vi vart i ridhuset och hoppat lite små skutt.

Dressyrträningen igår gick bra. Första halvtimmen delade vi ridhuset tilsammans med en ponny med kärra efter sig. Izza och Dionlina tyckte det var suuperspännade med en kärra i ridhuset så dom var väl inte direkt koncentrerade på oss på ryggen. Men när ponnyn och kärran lämnat ridhuset blev det som tur var bättre. Vi tränade mycket på de sidförande hjälpena. Minska volten och flytta ut hästen för innerskänkeln ut till stora voltspåret igen. Vi gjorde även flera skänkelvikningar på diagonallinjen. Izza var jätteduktig och flyttade sig lydigt för skänkeln. Hon tyckte att det var jobbigt och blev väldigt tung i handen mot slutet, view men inte så konstigt när hon bränt all energi på att kolla på en kärra första halvtimmen :)

På tisdag är det hoppning igen!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.