Promenad på Torsby

Idag har jag och Nelly promenerat på Torsby :) Vi var till och men in i djuraffären och handlade en anti-drag sele och massa levergodis. Nellan var duktig hela promenaden och höll sig i skinnet. Anti-drag selen fungerade jättebra!

Förra veckan kom det ju snö här och Nelly tyckte det var superduperskojj! Men en dag när vi skulle åka till Torsby vägrade hon att komma fram till bilen, online hon satt i snön och bara tittade på mig. Lyckades fånga henne på bild och det såg ut som hon trivdes ganska bra där i snön på gräsmattan.

Lilla Nelly som inte ville åka bil:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.