Schäfer anfall

Jag och Nelly har precis varit ute på en promenad i skogen. På hemvägen gick vi förbi en gård och utan förvarning kom det två stora schäfrar och en stor beige hund emot oss. Den ena schäfern började bita mot Nelly och jag blev skiträdd och började grina. Sparkade och skrek åt hunden men den vägrade flytta på sig. Till slut kom ägaren och drog bort hunden.

Fy va läskigt! Har alltid tyckt att schäfrar har vart äckliga. Oavsett hur snälla och goa ägaren säger att dom är så litar jag absolut inte på dom. Det blev ju inte direkt bättre av det här…

Jag har gått igenom hela Nelly och verkar som tur är inte som hon har fått några sår. Men det var en chockad Elin och Nelly som vandrade hemåt vill jag lova.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.