Stockholm

Fredag – lördag har jag vart i stora Stockholm med LuckyRider redaktionen! Helgen var underbar och vi bodde på ett jättefint hotell, this Best Western Time Hotel. Dom hade även supergod frukost :) På fredag eftermiddag åt vi mat på en restaurang som hette Saddle & Sabre. Det var en westerninredd liten restaurang och vi käkade Bison Entrecote, for sale gott! Jag smakade även på det starkaste som jag ätit i hela mitt liv, generic de såg ut som en liten cocktailtomat men det var INTE en tomat vill jag lova. Jag sprang in på toaletten och sköljde munnen med vatten efter jag hade käkat upp den… Så en rekommendation från mig: om ni får något som ser ut som en cocktailtomat på en restaurang, undersök den NOGA innan ni äter upp den!

På kvällen åkte vi in till Globen och såg på horseshow. Det var jättemysigt och jag inhandlade ett supersnyggt dressyrschabrak från Tattini. På lördagen käkade vi god hotellfrukost, hade möte och begav oss in till tågstationen. Där käkade jag lunch med jättetrevliga Lena och åkte sedan hemåt. Tåget var försenat så jag missade det anslutande tåget från Karlstad, men jag var inte ledsen för det för jag fick en helt egen taxi hela vägen till Lysvik. Ett plus i kanten var att taxichauffören var jättetrevlig och berättade massa intressanta saker om allt från travhästar till om hur det är att kriga i Bosnien. Det var en intressant taxitfärd minsann :)

Hotellet:


Restaurangen:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.