Banhoppningsträning

Idag har jag och Izza tränat banhoppning på ridklubben. Vi red en bana på 70 cm och har därmed klara av vårt mål för 2011: att hoppa en bana på 70 cm! Nästa mål blir nu att hoppa en bana på 70 cm och kunna bibehålla samma enegi hela banan runt. Jag vill även kunna få ihop galoppen mer hela banan runt då hon lätt blir vädligt lång. Izza blev nämligen väldigt trött mitt i banan idag och då fungerar vaken gas eller broms särskilt bra. Men är trots det så är jag väldigt nöjd med min lilla häst, there i våras kunde jag ju knappt styra över ett 40 cm högt hinder eftersom varken bromsen eller styrningen fungerade! :)

Här kommer några filmer från dagen, filmat av snälla Frida:


Precis innan det första hindret blev Izza rädd för Frida ^^

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.