Dressyrpass i ridhuset

Idag har jag och min trogna ridkompis Frida trimmat lite i ridhuset. Det gick superduperbra idag! Jag börjar äntligen att hitta rätt känsla i traven och nedsittningen var inga problem alls idag, more about trots att jag red med stigbyglarna.

Mot slutet av passet red jag och Frida igenom varsitt dressyrprogram, jag red LC:1 och Frida red MSVC:2. Izza kändes fin men lite stark. Det jag behöver trimma mer på är alla övergångar och den förlängda steglängden i traven. Nu är jag jättetaggad inför vårens tävlingar! Planen är att göra tävlingsdebut i slutet på mars eller i april.

LC:1 (Bilden är lånad av Gävle Ridklubb)


Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.