Uteritt och dressyrpass

Idag har jag och Charlotte varit ute på en ridur i kylan. Charlotte lånade Lottas söta ponny Meteor. Izza var superpigg och låg på hela turen, discount men båda pållarna skötte sig bra :)

Igår var jag och Frida ner till ridhuset och trimmade lite dressyr. Izza var superfin hela passet! Koncentrerade mig mest på takten och red många raka linjen för att kolla så att rakriktningen fungerade. Tränade oxå många halter från trav, och till slut blev även dom bättre. Izza har lite svårt med igångsättningarna till trav direkt från halten, men med lite träning blir dom nog bra! Eftersom hon kändes så fin så red jag bara ca 25 minuter, känns onödigt att nöta grejer när det funkar så bra :)

Lottas ponny Meteor:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.