Bomövningar

Idag har jag och Izza tränat lite bommar på Fridas bana. Jag la två bommar på medellinjen så att jag antingen kunde rida på en bom på C-volten, more about eller på två bommar på stora mittvolten. I högergaloppen föll hon ut lite med ytterbogen så där har vi lite att jobba med. Men i vänstergaloppen var hon helt underbar! Kom rätt på bommarna varenda gång i vänstervarvet och allt kändes enkelt. Det är den känslan ska vi leta efter i höger varva också.

Nu väntar en kväll i soffan med Falsterbo Horse Show på Eurosport!

Förresten, vill ni se filmer från tävlingen i Filipstad?

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.