Hoppning med Izza

I helggen tränade jag ju lite bommar med Izza. Igår fortsatte jag därför lite på hopptemat och hoppade en lydnadsövning på Fridas utebana. Jag satte upp två räcken efter långsidan med 21 meter mellan. På andra långsidan ställde jag en kon. Övningen gick ut på att jag hoppade första hindret, price la en volt mot motsatt långsida och fortsatte sedan på hinder nummer två. I vänster varvet funkade det superbra och Izza lyssnade för de vändande hjälperna. I högervarvet däremot blev det lite vingligt och ytterbogen ville inte riktigt följa med runt. För att få med henne fick jag ställa lite utåt. Hoppade inga stora hinder eftersom inte det var syftet med övningen, link mot slutet låg hindrena på ca 80 cm. Sist på passet red jag några skänkelvikningar för att få ordning på den tappade bogen och då kändes hon mjuk och fin i båda sidorna.

Gårdagens hoppövning:

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.